Moteklær

Jakker og frakker

Vi har et stort utvalg jakker og frakker til herre. Alt fra tynnere vårjakker til tykke vinterjakker i dun. Match med skjorte og tilbehør for en gjennomført stil. Vi har alt du trenger av jakker og moteklær.

Gensere

Trenger du en ny genser, eller kanskje en stilig cardigan til herre som du lett kan ta på deg over skjorten, har du kommet til rett sted. Moteklær er vår spesialitet, og vi guider deg til det riktige kjøpet.

Bukser moteklær herre Brødrene Ramdahl Sarpsborg

Bukser / Jeans

Vi har dressbukser til herre i en formell og pyntet stil, men også noen dressbukser som passer perfekt til hverdags og på kontoret.

Skjorter

En skjorte har mye å si for hva slags uttrykk du har lyst til å gi. Enten om det er en mønstrete skjorte til jeansen for en litt mer casual stil, eller en enkel hvit eller farget skjorte til dressen. De klassiske variantene kommer gjerne i silke eller chiffon lignende stoffer, for å få et delikat og pent uttrykk.

Undertøy

Uansett om du har planer om at mange skal se undertøyet ditt, eller kanskje bare én nøye utvalgt, finner du  et stort utvalg undertøy og strømper til herre her hos oss.

Accessories

Med de riktige accessories kan du gi stilen en mer elegant og sofistikert look. Mulighetene er mange med det rette tilbehøret, og hos Brødrene Ramdahl tilbyr vi et unikt utvalg av accessories til menn.

T-skjorter

Brødrene Ramdahl har et stort utvalg av t-skjorter i en rekke stiler, stoffer og utførelser. Ha t-skjorte under skjorten for å holde varmen, med bare en blazer over til kontoret eller kanskje bare for seg selv på en varm sommerdag. 

Brødrene Ramdahl butikk sko dress dresssko herre

Sko

Pene sko kan være med på å gjøre et kjedelig antrekk spennede. Vi har sko til den klassiske, til den rocka, den sporty, den sofistikerte og den festglade. Kom innom og prøv og vi er sikker på at du finner det perfekte paret til deg!

Facebook